12G Jalan SR4/1D, Saujana Rawang +6 010 875 4200

News

Pasang Partition Rumah dan Kedai

Anda Pernah Dengar Perniagaan Sewa Bilik ?

Ramai yang telah berjaya dan meraih pendapatan pasif yang tinggi sehingga mencecah 4 ke 5 angka. Lihat mereka yang telah berjaya dan berkongsi tips bagaimana untuk mula dan berjaya dalam perniagaan ini.

>> Lelaki ini untung RM2400 sebulan dengan sublet <<

>> Jana pendapatan RM2000 sebulan tanpa hartanah <<

Bermodalkan unit rumah atau kedai samada ianya dibeli atau sewa. Unit tersebut direnovasi dengan tambahan pembahagi dinding (pasang partition) untuk dijadikan bilik tambahan.

Banyak projek seperti ini, Tim Ktech buat kerja pasang partition adalah unit kondominium di sekitar bandar raya yang padat dengan penduduk dan permintaan sewa bilik.

Unit asal yang mempunyai 2 atau 3 bilik kemudian di ruangan living room hingga ke dapur dipasang partition untuk dijadikan bilik sehingga kadang kala boleh memuatkan tambahan 2 bilik lagi. Jadi 1 unit rumah kondominium boleh memuatkan sehingga 5 bilik. Yang mana keluasannya sesuai dan selesa bagi diduduki untuk seorang atau berdua. Setiap bilik pula disewakan mengikut kadar sewa setempat.

Anda Rasa Berminat Dan Mahu Merancang Untuk Buat Perniagaan Sewa Bilik Ini?

Segera hubungi Tim Ktech, kami sedia membantu bagi melancarkan urusan pengubah-suaian unit rumah / kedai anda. Dari harga pasang partition board, upah pasang partition, kos pasang partition. semuanya kami boleh buatkan.

Kami juga boleh bantu menyediakan kos wiring rumah anda. pemasangan lampu , kipas dan tambahan plug soket.

Anda boleh terus hubungi kami dengan menekan butang dibawah.

Anda juga boleh tinggalkan Nama dan No Tel anda dibawah, dan Tim Pemasaran kami akan hubungi anda semula mengikut masa anda yang sesuai.

Back to top